Rådgivning og professionelt arbejde indenfor kloakservice og entreprenør i Vejle

Lars Bank A/S er et entreprenørfirma i Vejle, der har mange års erfaring, og er med tiden blevet specialister i entreprenørarbejde. Desuden har vi moderne og effektivt udstyr, så vi kan løse de fleste entreprenøropgaver – også dine.

Vi arbejder primært i Trekantsområdet omkring Fredericia, Kolding og Vejle.

Du kan for eksempel bruge os til at udføre kloakering, udgravninger ved nybyggeri, eller hvis du skal have lagt rør, kabler med mere. Vi løser også nedbrydningsopgaver, hvor vi tilbyder at sortere materialerne, så du slipper for det grove arbejde. Som professionel entreprenør lægger vi vægt på vores kunders tilfredshed. Vi vil derfor sikre dig god service, kvalitetsarbejde og professionel, kompetent rådgivning. Udgangspunktet er altid, at vi sammen skal finde den optimale løsning, der passer netop til dig.​

Vores entreprenørfirma i Vejle blev oprettet i 1999 og har altid bygget på god service og højt kvalitetsniveau, det vil sige, at vi ikke bare løser opgaven, men også overholder både tidsplan og budget – med mindre vi undervejs har aftalt at justere i planerne. Vi rydder altid op efter os og går meget op i orden og respekt for dine ting, for du skal jo have en oplevelser og kunne sige til dine naboer, at de trygt kan overlade deres næste opgave til os.

Oplever du problemer med kloakken eller afløb? Så kan vi nemt lokalisere evt. problemer med Tv-Inspektion, hvor vi har eget professionelt og effektivt udstyr. De skader, vi finder, er ofte forskudte samlinger, rødder og brud på rørene, som i sidste ende stoppe røret fuldstændigt eller give rotteproblemer.

LÆS MERE HER

Selvom at vi har adresse i Vejle, kører vi gerne ud og hjælper dig – uanset om du er bosiddende i Horsens, Kolding eller Vejle.
Er der behov for at lave udvidelse af kloaksystemer, eller nye afløbsinstallationer – så tilbyder vi at udføre arbejdet for dig.
Ligeledes tilbyder vi også ekspertrådgivning. Som aut. kloakmester, er vi i stand til at udføre og rådgive på bedste vis om materialer og myndighedskrav. Hold dig derfor ikke tilbage – vi står klar til at hjælpe dig.

LÆS MERE HER

Er der brud på kloakken under din indkørsel? Eller i en faldstamme i huset? Så er strømpeforing af rørene en effektiv og attraktiv løsning, der ikke kræver at f.eks. rørene skal graves op. Vi tilbyder strømpeforing af kloakrør og faldstammer op til 40 m i længde og i 90 graders bøjninger.

LÆS MERE HER

MØD VORES MEDARBEJDERE

Lars Bank
Lars BankIndehaver
NAVN
NAVNMedarbejder
NAVN
NAVNMedarbejder

HØR MERE
76 74 90 80

KONTAKT OS