Strømpeforing er en smart og effektiv løsning

Står du over for en besværlig rør- eller kloakrenovering, er strømpeforing en effektiv og attraktiv løsning, fordi du slipper for at grave rørene op. Det kan for eksempel være i og under dit hus, en skråning, eller under belægninger og stensætninger. Her tilbyder vi professionel strømpeforing af kloakrør og faldstammer op til 40 m i længde og i 90 graders bøjninger.

Desuden kan vi naturligvis udføre punktrenoveringer med boring og fræsning fra 0,5 m til 2 m i længde og i fodbøjninger på 90 grader.

Kloakvirksomhed med stor erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring og arbejder især for både det offentlige, erhvervskunder og private kunder i områderne omkring Kolding, Vejle og Fredericia. Vi overholder altid vores aftaler og rådgiver om, hvad der vil give det bedste resultat.

Kontakt os om strømpeforing

Vi er altid klar til at rykke ud, så uanset om du har et kloakproblem, der kræver strømpeforing i Vejle, Horsens, Kolding, Fredericia, Billund eller andre byer i området, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde. Ring til os på telefon 76 74 90 80 eller skriv til vores e-mail lb@larsbank.dk.

strømpeforing vejle, entreprenør
strømpeforing vejle, entreprenør vejle

HØR MERE
76 74 90 80

KONTAKT OS