TV-inspektion

Er der problemer i kloakken, så kigger vi gerne forbi og foretager en TV-inspektion. Med otte professionelle TV-inspektionsanlæg samt en dedikeret TV-bil har vi udstyret til at undersøge kloakrør fra 30-300 mm, faldstammer, stikledninger og grenrør – og vi kan faktisk foretage TV-inspektion i Billund, Fredericia, Vejen, Kolding, Lunderskov, Vejle, Horsens med flere på én gang, så du ringer bare.

Desuden kan du bruge os til for eksempel kontrol af nyanlæg, inspektion af stikledninger samt optegning af kloaknettet på grundplanen, hvis denne mangler.

kloakering vejle, tv-inspektion, entreprenør

Lokaliser problemet hurtigt med TV-inspektion

Tv-inspektion gør det nemt at lokalisere problemet og få det løst hurtigst muligt – og ofte inden det bliver rigtig dyrt. Med indbyggede sonder i kameraet kan vi søge den præcise position og dybde, og det gør det nemt for os i det senere forløb enten at grave ned til røret eller reparere det med en strømpeforing.

De hyppigste skader, vi finder ved en TV-inspektion, er forskudte samlinger, rødder og brud på rørene. Skaderne påvirker rørets effektivitet og kan i sidste ende stoppe røret fuldstændigt eller give rotteproblemer.

Kloakservice Vejle – i hele Trekantsområdet